Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII eHuse.ro

1. Utilizarea site-ului

www.eHuse.ro este gestionat in acest moment de GETDEALS SRL si este un magazin online de accesorii GSM in special.

Produsele prezentate pe site, pot fie comercializate in mod direct de eHuse.ro, fie comercializate in sistem dropshiping. GETDEALS SRL este producator direct de Huse Personalizate.

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul www.eHuse.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii. Daca nu sunteti de acord cu acestia, va rugam sa nu folositi site-ul nostru.

– Optional, daca va inregistrati ca utilizator al acestui site, aveti posibilitatea sa primiti mesaje electronice legate de produsele comercializate.

– Datele furnizate de Dvs catre EHUSE.RO vor ramane confidentiale si vor fi folosite doar in scopul declarat.

GETDEALS SRL isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si in structura site-ului, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. Astfel, va rugam sa cititi termenii si conditiile de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

Ne rezervan dreptul sa modificam orice pret fara o instiinare in prelabil, ne rezervam dreptul de a anula o comanda daca aceasta nu s-a finalizat corespunzator si nu am primit toate datele necesare procesarii acesteia de la cumparator.

Ne rezervam dreptul sa refuzam comenzile care au afisate preturi eronate (sub pretul de achizitie, 0) datorate problemelor tehnice ale platformei utilizate.

-Continutul site-ului www.eHuse.ro (texte, fotografii digitale, simboluri grafice, date tehnice, alte informatii) sunt proprietatea EHUSE.RO si este aparata de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr.8/1996).

-Folosirea fara acordul EHUSE.RO a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).

Specificatiile, pozele si pretul produsulelor, au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Produsele comercializate sunt produse neoriginale. Produsele denumite originale sunt produse originale.

2. Expedierea si Livrarea

Nu exista comanda minima !!!

Expedierea se realizeaza prin firme Curierat Rapid.

Costul Transportului este de 16 Lei pentru orice comanda.

Periodic, eHuse.ro poate implementa Transport Gratuit pentru anumite valori minime ale comenzilor.

Dupa trimiterea comenzii veti fi contactat de un operator eHuse.ro pentru confirmare.

Livrarea se face in cel mai scurt timp posibil de la lansarea comenzii dvs, termenul de expeditie fiind de obicei de 24-72 ore.

Expeditia se face prin firma de curierat rapid cu care firma noastra are semnat un contract de prestari servicii , ce lucreaza in sistemul door-to-door, sau prin firma de curierat cu care unul dintre partenerii nostri are un astfel de contract. In oricare din situatii, costul transportului ramane acelasi.

Daca au trecut 2 zile lucratoare si nu ati primit coletul va rugam sa ne anuntati sau sa contactati curierul pentru solutionarea eventualelor probleme aparute.

3.Plata

Se poate face in sistem Ramburs la primirea coletului sau online prin plata cu cardul la finalizarea comenzii.

Plata se face in Lei si reprezinta contravaloarea produselor comandate + plata costului de transport. Preturile contin TVA.

4. Returnarea produselor

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14z ile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Aceasta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

In conformitate cu legea in vigoare, EHUSE.RO isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor:

– produsele personalizate;
– susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
– dupa livrare, potrivit naturii lor, inseparabil amestecate cu alte asemenea elemente;

Prin produse personalizate se inteleg produsele care au imprimate elemente furnizate de client (imagini sau text), sau cele cu diverse tematici puse la dispozitie de ehuse.ro si realizate la comanda.

În calitate de consumator nu puteti denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte:
– contract de furnizare produse executate dupa specificatiile dumneavoastra, sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate (lipsa produsului din stoc, eventuale greseli de tiparire etc). In aceste cazuri EHUSE.RO. va anunta clientul despre problemele aparute si va anula comanda. Valoarea maxima a obligatiilor EHUSE.RO. fata de clientii sai, in cazul nelivrarii produselor sau a livrarii necorespunzatoare, reprezinta valoarea sumelor primite de la clienti exclusiv pentru produsele comandate.
Atentie! Nu se ofera garantie la produsele personalizate care au fost curatate excesiv cu dezinfectanti pe baza de alcool!

VEZI AICI CUM POTI RETURNA UN PRODUS PE EHUSE.RO

5. Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor eHuse.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

6. Litigii

Orice litigiu aparut va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata.

7. Dispozitii finale

EHUSE.RO isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului eHuse.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Nu ne asumam sub nicio forma si in niciun sens raspunderea pentru continutul site-urilor care au link-uri pe site, sau care au orice alt tip de legatura (de ex. sponsori, parteneri).

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

In momentul efectuarii unei comenzi on-line, clientul declara ca a luat la cunostinta si ca este de acord cu cele mentionate mai sus.