Back to School! 3 - 12 Septembrie

Pentru Fiecare Husa Personalizata cu Poza Ta, primesti Cadou un Magnet de Frigider cu Poza de pe Husa, sau un Pop Holder de Telefon.

La Orice Husa Personalizata cu Poza Ta ai TRANSPORT GRATUIT!

Cadou Surpriza!

Pentru Fiecare Husa Personalizata cu Poza Ta, primesti Cadou un Magnet de Frigider cu Poza de pe Husa, sau un Pop Holder de Telefon.

La Orice Husa Personalizata cu Poza Ta ai TRANSPORT GRATUIT!

Huse si Folii de Telefon

Huse Personalizate – Huse 360 Grade – Huse Carte – Huse Tematice

Folii de Sticla – Folii de Silicon Regenerabil

70.00 Lei

Folie de Silicon cu Hydrogel- Rezistenta la Socuri – Usor de Aplicat

Voucher Cadou cu Valori Cuprinse inte 100 si 300 Lei.

Diverse Personalizari

Alte Accesorii GSM

Despre Husele Personalizate

In ultimii ani, Husele Personalizate au devenit un nou trend in randul Accesoriilor GSM. Cu ajutorul Huselor Personalizate, iti poti proteja telefonul, dar in acelasi timp ii poti da o personalitate unica!
Noi am fost printre primii creatori de Huse Personalizate
Site-ul nostru eHuse.ro a fost printre primele care au comercializat acest produs si l-au facut cunoscut! In timp, am invatat sa lucram la calitate, sa venim cu beneficii noi, astfel incat sa avem in continuare clienti multumiti. Husele de Telefon Personalizate se pot obtine prin mai multe tehnici, iar produsul final este mai putin sau mai mult calitativ. Noi dispunem de echipamente performante si imprimam Husele Personalizate prin Tehnologia UV. Pe langa acest lucru, folosim cele mai scumpe cerneluri UV de pe piata, pentru a ajunge la un produs finit superior calitativ. De asemenea, suntem atenti la aspectul produsului final si incercam pe cat posibil ca Husa Ta Personalizata sa nu aibe decupajele camerelor pe detalii importante din poza printata. Husele Personalizate realizate de noi sunt de o calitate superioara, culorile sunt vii, iar printul rezista mult in timp. Calitatea serviciilor noastre se reflecta si in numarul clientilor care revin cu noi comenzi pentru o Husa Personalizata. Venim in intampinarea clientilor cu Huse Personalizate cu Propria Imagine sau punem la dispozitia acestora si Huse Personalizate cu Diverse Tematici disponibile pe site-ul nostru. Pe site-ul eHuse.ro gasesti Huse Personalizate Tematice cu Super Eroi, Huse Personalizate cu Fotbalisti, Huse Personalizate cu Animale, Huse Personalizate de Sezon, Huse Personalizate cu Peisaje, Huse Personalizate diverse.
Noi Folosim Huse de Calitate
Husele folosite de noi pentru productia de Huse Personalizate sunt din Silicon Transparent de 1mm grosime. Husele sunt Rezistente la Socuri si sunt compatibile cu Incarcarea Wireless. Majoritatea celorlalti producatori folosesc Huse de 0,5 mm care in timp se largesc si nu se mai pliaza atat de bine pe Telefon. Daca Te-am convins, comanda acum o Husa Personalizata de pe eHuse.ro si cu siguranta vei reveni! Articole Media despre Huse Personalizate: Huse din silicon personalizate pentru telefonul tău, De unde si cum comanzi o Husa de Telefon Personalizata potrivita si de calitate